info@mccim.nl +31(0)6 10 17 14 12

Overige trainingen

Naast trainingen op het gebied van Faciliteren, Creativiteit en Project Management, geef ik nog meer soorten trainingen gemaakt vanuit ervaring, voor toepassing in de praktijk.

Vergaderen, maar dan anders

WWF World Wildlife Fund in Zeist organiseerde een
2 uur sessie voor hun vrijwilligers om nieuwe manieren van vergaderen te leren. In opdracht van ‘Het Nieuwe Werkoverleg‘ liet ik de deelnemers kennis maken met techieken zoals: scrum, flipchart carroussel, each teach, BOBBIE, 5WH’s, Evaluation. (2017)

 

 

Ik stelde mijn eigen parkeerplek heel erg op prijs!

 

Een soortgelijke training kan ik ook voor uw organisatie, teams of managers verzorgen.

 

 

 

Communicatietechnieken

Een tweedaagse training waarin er aandacht wordt geschonken aan communicatie in het algemeen. Denk aan het geven en ontvange van complimenten en feedback, non-verbale communicatie, , wat zit er achter een vraag, enz. en assertiviteit. Op de tweede dag gaan we specifiek in op communicatie op de werkvloer; met je baas, je collega’s en je klanten: hoe zeg je ‘Nee’,  houding, groepsdruk, enz.

Voorbeeld: Fluor 2-daagse Communicatietechnieken

Gedurende een aantal jaren gaf ik 2-daagse trainingen aan junior medewerkers bij Fluor als onderdeel van een introductietraining.

20130917_110325

Presentatietechnieken

Een interactieve, tweedaagse training gericht op het geven van presentaties. Je leert hoe je een goede presentatie opbouwt, maar ook krijg je feedback over je houding, stemgebruik en gedrag tijdens je presentatie. Er wordt veel geoefend tijdens deze training, je zal een aantal korte presentaties moeten geven, net zolang totdat je het leuk gaat vinden. Deze training leert je niet alleen om ontspannen een presentatie in te gaan, maar je krijgt ook persoonlijk tips hoe je jezelf beter kunt presenteren.

Voorbeeld: Fluor 2-daagse Presentatietechnieken

Gedurende een aantal jaren gaf ik 2-daagse trainingen aan junior medewerkers bij Fluor als onderdeel van een introductietraining.

 

Timemanagement

In een tijdbestek van 2 tot maximaal 4 uur, leer je hoe je tijd het beste kan indelen. Het zet de deelnemers aan het denken, want “Wat is er nu eigenlijk écht belangrijk in mijn leven?”.

Back to top